GRAN CASA CENTRICA ACTUALMENT RESTAURANT EN FUNCIONAMENT

, , , , ,
CatalunyaGironaSetcasesCarrer Major, 17869 Setcases, Girona, Espanya

Carrer Major, 17869 Setcases, Girona, Espanya

Carrer Major, 17869 Setcases, Girona, Espanya

Comparteix aquesta propietat

Copiar

Desar com PDF o compartir amb

Dades bàsiques

 • Ref: 1799
 • m2 construits: 838

Descripció

 • Descripció:

  És ven edifici ubicat en una plaça al centre del carismàtic poble de Setcases on, actualment, hi ha a la planta baixa un restaurant en ple funcionament.

  L'immoble és una casa d'estil rústic on a la planta semisoterrani de 182.14 m2 hi trobem el garatge, la sala de calderes i una zona de banys del restaurant (encara que en els planos que dsadjunta indica una superfície inferior). A la planta baixa, de 182.14 m2 hi trobem el restaurant, amb zona de menjador i 3 escales (una d'accés a la planta superior, un accés a la planta inferior, i l'altra d'accés a totes les plantes). A la primera planta, també de 182.14 m2 hi ha un altre menjador, la cuina i els dos nuclis d'escala, a la segona planta, de la mateixa mida que les anteriors, no hi ha distribució feta però estava dissenyada per a habitacions d'hotel quan es va fer el projecte i, a la planta de sota coberta, de 60,60 m2, tampoc hi ha distribució. Al costat dels fotografies podran veure els planos. Així doncs, la superfície construïda total de l'immoble és de 789.16 m2 encara que en el cadastre constin 838 m2.
  A la planta baixa hi trobem una capacitat de 150 comensals i en la 1ra panta 120 comensals. Consta de calefacció en tot el recinte i dues llars de foc, una en cada planta.
  La cuina és de propà, tots els vidres són de càmera d'aigua i les persianes estan injectades amb porexpan per dins. Aquest recinta consta de 2 banys a la primera planta i 6 banys amb una doble pica pels bebés a la planta baixa. Per conservar l'encant i la essència del poble, tot el sostre és de fusta.

  El poble de Setcases, amb només 176 habitans censats, és un lloc ideal per refugiar-se al cap de setmana. Quan més ambient es respira és a l'hivern, ja que Setcases és troba a peu de la carretera que condueix a les pistes d'esquí de Vallter 2000. Però también a la resta d'estacions hi ha turisme a la comarca, ja que Setcases és también el punt de partida de diverses rutes de muntanya, com Ulldeter o als Bastiments. I no hem d'oblidar-nos de la tardor,quan la temporada de bolets porta visitants de tot arreu.

  Però aquest preciós edifici amb l'arquitectura característica del Pirineu, amb parets de pedra i Teulades de pissarra a dos aigües, no només té potencial com a restaurant, sinó per sumi amplitud podria convertir-se en la casa de vacances d'una gran família, un casa de turisme rural de colònies, un hotel o be és podria convertir en apartaments.

  Setcases és Troba a 2 hores de Barcelona, 1 hora i quart de Girona, al costat de la frontera francesa ia 11 km de Camprodon i de l'estació d'esquí alpí de Vallter 2000.

Ubicació

Demani més informació sobre aquesta propietat

I agree to the Condicions d'ús and Política de privadesa

Comparte este property

Copiar

Desar com PDF o compartir amb