VENDATerrenyGironaL'Estartit17258Carrer Català, 17258 L'Estartit, Girona, Espanya

Carrer Català, 17258 L'Estartit, Girona, Espanya

Carrer Català, 17258 L'Estartit, Girona, Espanya

Share this home

Copy

Or share with

Basics

 • Ref: 2064
 • Categoria:
 • Tipus:
 • Finca, m²: 3541
 • m2 construits: 1000

Description

 • Description:

  Terreny ampli, assolellat i amb grans vistes panoràmiques al mar a l'Estartit (Torroella de Montgrí). Elecció perfecta per edificar. Està ubicat a només 100 metres del centre de la ciutat 300 metres de la platja i el Port Nàutic.
  Segons la Normativa Municipal vigent (POUM), l'ordenació de l'edificació és la d'edificació aïllada. Es permet aparellar dues parcel·les confrontants, sempre que la superfície de cada parcel·la sigui inferior a 1000m2. Parcel·la mínima 300m2. Separació mínima al carrer i al llindar de 3 metres.
  L'índex d'edificabilitat neta per parcel·la es fixa a 0,50 m2 de sostre per m2 de SEL. El percentatge docupació màxim de la parcel·la serà del 30% de la seva superfície. L'alçada màxima es fixa a 6,50 metres, PB+ 1PP.
  Es considera l'ús principal el d'habitatge. S'admeten com a usos complementaris el d'aparcament i, en planta baixa, oficines privades, tallers artesanals i sanitari (consultes i dispensaris). També s'admet l'ús hoteler. És obligatori preveure una plaça d'aparcament per habitatge o per cada 100 m2 edificats.
  Disposem d´un certificat urbanístic de la parcel·la i també un projecte d´edificació de 7 xalets, 4 d'ells aparellats i 3 independents, tots amb piscina privada. No dubteu a contactar-nos per demanar-nos més informació i documentació.

Location

Video

 • Vídeo:

Demani més informació sobre aquesta propietat

I agree to the Terms of Use and Privacy Policy

Share this property

Copy

Or share with

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Obrir Chat
Necessiteu ajuda?
ImmoRambla
Hola!
Us podem ajudar?